Scooterjongen met bontkraag rukt op Kariboestraat tas van vrouw weg

In de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 november is een vrouw bestolen van haar tas. De politie is nog op zoek naar de verdachte. (Officieel politiebericht hier.)

Rond 00.15 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw was bestolen van haar tas op de Kariboestraat. (Dit is een straat in Bokkenbuurt met een inham en een knik er in, die vanaf langs het spoor afbuigt richting Gazellestraat en Opaalweg; bebouwing: SSH-woningen -red)

scooterjongen
De politie kwam ter plaatse en ging in de omgeving op zoek naar de verdachte. De vrouw vertelde dat zij aan het fietsen was, toen er een scooter naast haar kwam rijden. Vervolgens pakte de bestuurder van de scooter haar tas vast en begon hier aan te trekken. De man wist de tas te bemachtigen, keerde zijn scooter en reed vervolgens in de richting van Tolsteeg. De politie heeft de verdachte niet meer aangetroffen.

signalement:
De verdachte was een man tussen de 16 en 20 jaar oud, droeg een zwarte jas met een bontkraag en lichte schoenen. De man reed op een zilvergrijze scooter met een blauwe zak over de kentekenplaat.

Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie, neemt u dan contact op met de politie Utrecht op telefoonnummer 0900-8844.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten