Boze man (70) uit zijn bol om kapotte telefoon in winkel Smaragdplein

KapottePhone2Woensdagochtend rond 11.15 uur is een 70-jarige man uit Nieuwegein aangehouden in een winkel op het Smaragdplein. De man was in de winkel omdat hij een beschadiging had aan zijn telefoon, die hij daar had gekocht. In de winkel werd de man boos waarna er een woordenwisseling ontstond tussen hem en een medewerkster van de winkel.

trapleuning
De man greep haar op een gegeven moment bij de arm en duwde haar tegen een trapleuning aan. Hierop hebben andere medewerkers de politie gealarmeerd en de boze man vastgehouden tot de politie kwam. Politieagenten hebben de man aangehouden in verband met de mishandeling en overgebracht naar het politiebureau.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten