‘Hoograven in de Lift’-krant november 2012 is uit (op papier & online)

HoogravenInDeLiftLogoNovember2012WijkactieplanDe gemeentelijke krant Hoograven in de Lift november 2012 (tevens een soort voortgangsverslag van het Wijkactieplan 2012-2013) wordt vanaf 7 november 2012  huis-aan-huis in Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt verspreid. .

HoogravenindeLiftfotootjeNijeveldtuinZoals elke keer wenst de samenstelster van het prachtblad HIDL, Eeke Anne de Ruig, Senior Communicatiemedewerker op het Wijkbureau Zuid, u  veel leesplezier: Klik hier voor de online-versie

 

In dit nummer aandacht voor een aantal projecten:

  • – de opening van de rollatorroute, één van de briljante ideeën;
  • nieuwbouw Brede School Duurstedelaan, het hoogste punt is bereikt en het gebouw begint vorm te krijgen
  • bijzondere nieuwbouwprojecten Hoograven: aan de Duurstedelaan gaan nieuwe bewoners zelf bepalen hoe ze gaan wonen, nieuwe bewoners bij de Vaartsche Compagnie , Neerlandia;
  • – opening Wereldtuin (moestuin, briljant idee)
  • Utrecht Manifest: bewoners en professionals kijken terug. Wat heeft Utrecht Manifest voor de wijk betekend?
  • – korte berichtjes met de laatste stand van zaken over de renovatie Huize de Geerlaan, de Trip, de Gravin, gezondheidscentrum/uitbreiding Nieuw Plettenburg, asbestsanering Liesbospark, renovatie Rietveldwoningen, Portaal koerst op sloop Oudegeinlaan.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten