Wat gaat er toch om in een puberbrein? 5/11 Ouderbijeenkomst over dit thema in Hoograven

OmgaanMetPubersPosterOmgaanMetPubersFotoPosterTja, wat gaat er zoal om in een puberbrein? En waarom gedragen pubers zich zoals ze zich gedragen.? Hoewel elke volwassene ooit zèlf (al dan niet lastige) puber is geweest, kan het gedrag van zijn/haar eigen puberkroost toch weer nieuwe raadsels opwerpen.Yvonne van Sark

Brede School
Op maandagavond 5 november organiseert de Brede School Hoograven een informatieve bijeenkomst voor ouders vanaf 19.30u, met als thema: “omgaan met Pubers” (poster),  en met deskundige Yvonne van Sark als gespreksleider. (Zie ook:hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten