3/11 Ted kiekt Nestor Kabinet Rutte II op zijn knieën naast zijn tegenstrever qua wietpasbeleid (Wolfsen)

OpsteltenLegtTegelWolfsenTedKiekt

De oude- en nieuwe Minister van Justitie & Veiligheid, Ivo Opstelten (1944), deed de stad aan waar hij van 1992 tot 1999 burgemeester was om (samen met de huidige burgemeester van Utrecht) in winkelcentrum Hart van Hoograven het 100ste KDV-certificaat in Utrecht uit te reiken én om, als volleerd stratenmaker, een speciale tegel te leggen. Met bewegende beelden hier: Min Opstelten draagt KVO steentje bij

wiet-onenigheid
Waarover Opstelten (VVD) en Wolfsen (PvdA) onderling privé spraken is de vraag. Wel is zeker dat ze het wat betreft beleid, niet op alle punten eens zijn. Zo liet Opstelten op vrijdag 2 november nog door zijn woordvoerder in de Telegraaf zeggen dat “..Wolfsen voor zijn beurt spreekt”.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten