100ste KVO-certificaat in Utrecht voor winkelcentrum aan de ’t Goylaan

goylaan opstelten 01

Na een lunch met de ondernemers werd het winkelcentrum Hart van Hoograven vereerd met een bezoek van demissionair minister Ivo Opstelten en burgemeester Aleid Wolfsen. De voltallige “Utrechtse” pers was uitgerukt. Daar sta je dan als “amateur” naast de paparazzi. Er waren mooie woorden over de wijk Hoograven richting de burgemeester. Een wijk in beweging en volop aandacht voor veiligheid. Aanleiding van dit feest het tekenen van de intentieverklaring twee jaar terug om de buurt veiliger te maken. En dat is gelukt, het winkelcentrum “Hart van Hoograven” aan de ’t Goylaan had de eer om 100ste KVO(Keurmerk Veilig Ondernemen)-certificaat in Utrecht te mogen ontvangen uit handen van de demissionair minister (die op 5 november opnieuw beëdigd wordt).

goylaan wolfsen 01

goylaan opstelten 03goylaan opstelten 04goylaan opstelten 02

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten