Inbreker (20) op heterdaad gesnapt op de Nijeveldsingel. Twee medeverdachten gevlucht

Een 20-jarige Utrechter is op heterdaad aangehouden voor een poging inbraak bij een woning aan de Nijeveldsingel (Hoograven-Zuid). Een bewoonster hoorde zaterdag 27 oktober omstreeks 20.45 uur dat werd aangebeld. Zij zag drie mannen, die vervolgens achterom liepen en via een balkon van een andere woning omhoog klommen. Direct daarop hoorde zij breekgeluiden en belde de politie.

glasgerinkel
Agenten gingen er op af en konden in de directe omgeving de jongeman aanhouden. Hij voldeed aan het opgegeven signalement. Ondertussen hoorden de agenten glasgerinkel en zagen een donkergeklede persoon wegrennen in de richting van de Oudegeinlaan. Andere agenten gingen erachteraan, maar troffen de verdachte niet meer aan. Ook een mogelijke derde verdachte werd niet meer gevonden. De 21-jarige man is overgebracht naar het bureau.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten