Recalcitrante inbraakverdachte aangehouden op de IJsselsteinlaan 15/10

De politie heeft maandagavond 15 okt 2012 een man aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een inbraak. De man verzette zich tegen zijn aanhouding.

Agenten surveilleerden omstreeks 22.30 uur in de omgeving van de IJsselsteinlaan omdat een melding was binnengekomen van drie inbrekers die gevlucht waren. Aan de hand van de opgegeven signalementen zagen agenten op de IJsselsteinlaan een man lopen die aan één van de signalementen voldeed. De 22-jarige man (woonplaats onbekend) werd aangesproken.

hevig verzet
Hij weigerde zijn identiteitsbewijs te geven en bleef zich recalcitrant gedragen. Uiteindelijk werd de man aangehouden. Hierbij bood hij veel verzet. Op het bureau bleek dat hij nog gesignaleerd stond. Hij werd voor verhoor ingesloten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten