Nationaal Multiple Sclerose Fonds zoekt collectanten voor actieweek 19-24 november

MSCollecte2012Flyer

 

MS Collecteweek 19-24 november
Strijd mee tegen onzichtbare slopende ziekte

Al bijna 20 jaar zet het Nationaal MS Fonds zicht in voor mensen met Multiple Sclerose, beter bekend als MS.

MS is ziekte van het centrale zenuwstelsel. Door nog onverklaarbare redenen valt je eigen lichaam dit zenuwstelsel aan. Hierdoor ontstaan allerlei fysieke ongemakken, bij de een heftiger dan bij de ander. Heel vaak zie je niks aan mensen met MS. Die lijken gewoon te fungeren, maar MS is net zo onvoorspelbaar als het weer en slaat toe wanneer je het niet verwacht. Leren leven met een onvoorspelbare ziekte als MS is een uitdaging.

Het Nationaal MS Fonds richt zich op toegepast wetenschappelijk onderzoek, patiënten-begeleiding en voorlichting. Het onderzoek richt zich op het heden en nabije morgen en heeft daarbij de kwaliteitMultipleWat van leven hoog in het vaandel staan. Genezing is nu nog niet mogelijk daarom zet het Nationaal MS Fonds zich in op een beter leven met MS vandaag.

Collectanten zijn hard nodig!
Wilt u heel concreet helpen om mensen met MS een beter leven te geven?
Collecteren is niet moeilijk. U ontvangt van de coördinator in uw woonplaats de collectebus en overlegt in welk straat wilt collecteren. Gemiddeld zet u zich 1 avond per jaar in!

Meer informatie:
Wilt u zich aanmelden en/of meer weten over ons werk?
Bel 010-5919839 of kijk op www.nationaalmsfonds.nl
Een donatie op giro 5057 is meer dan welkom.

Nationale MS Dag
Het MS Fonds is opgericht door 5 mensen met MS en werkt nog steeds met en voor mensen die deze chronisch ziekte hebben.
Op zondag 18 november vindt de 14e Nationale MS Dag plaats in het Congrescentrum 1931 (tegenover de Brabanthallen) in ´s-Hertogenbosch. Naast het wetenschappelijk symposium, workshops en de informatiemarkt worden er ook sport-clinics gegeven.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten