Video over A27-verbreding, folie en spoorviaducten bij Amelisweerd

TreinOpViaductbovenA27RijkswaterstaatfilmpjeDezer dagen (oktober 2012) is de mogelijke (en omstreden) verbreding van de A27 tussen de knooppunten Lunetten en Rijnsweerd weer prominent in het nieuws vanwege het bijbehorende poltieke gerinkeldekinkel.
Er zal/zou (na destijds in 1982) wéér een strook Amelisweerd moeten sneuvelen voor betere doorstroming van het autoverkeer.

complexe klus
Behalve dat blijkt het toevoegen van rijstroken op dit A27-traject technisch een zeer complexe klus te zijn, waarbij twee spoorviaducten (met daarop de respectievelijke lijnen naar Den Bosch en Arnhem) ook enigszins ‘in de weg’ staan. Zoals een Rijkswaterstaat-video, geplukt van Onderzoek naar technische mogelijkheden Ring Utrecht, helder uitlegt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten