Zingen met (baby)gebaren voor kinderen 0-4 jaar op Nieuw Rotsoord (gaat op 10/10 ook gewoon door)

GebarentaalNieuwRotsoord3Op woensdagmiddag 10 oktober is er veel te doen op Kinderboerderij Nieuw Rotsoord. Wie dacht dat daardoor het wekelijkse Zingen met (baby)gebaren voor kinderen 0-4 jaar niet door zou gaan, zoals een redacteur van deze website ten onrechte veronderstelde,heeft het mis:

duidelijkheid
Ja we zijn er gewoon op de gewone tijd (15.00u). Mensen rekenen er op; wij zitten met regen in de stal bij de geitjes en de konijnen. Altijd dezelfde tijd aanhouden geeft duidelijkheid!” aldus Nienke Fluitman van het organiserende Wapperkids.

 

 

Zingen met (baby)gebaren voor kinderen 0-4 jaar

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten