SPEELGOEDBEURS 26 en 27 oktober. in de Ravelin

Binnenkort organiseren vrijwilligers in Buurthuis Ravelijn in Hoograven weer de jaarlijkse SPEELGOEDBEURS. Dit keer op 26 en 27 oktober Zie: http://www.beurzenhoograven.nl/speelgoedbeurs/

Met binnen- en buitenspeelgoed, spellen, puzzels, verkleedkleren, kinder- en stripboeken, sportartikelen, collectors items, enz.

Alle spullen worden goed nagekeken en uitgestald op soort.

Het aanbod is enorm. Er is voor elk wat wils.

De beurs vindt plaats in Buurthuis Ravelijn, Hooft Graaflandstraat 2A, Utrecht.

Voor informatie en de spelregels kijk op www.beurzenhoograven.nl.

De spullen die u wilt inleveren kunt u voor de verkoop zelf thuis prijzen. Vraag daarvoor een klantnummer aan via www.beurzenhoograven.nl of 06-45660096.

inleveren:

Maximaal 100 klanten kunnen speelgoed inleveren.

Thuis prijzen:

Speelgoed liefst thuis labelen, na aanvraag van een klantnummer en volgens de richtlijnen van Beurzen Hoograven. Kijk hiervoor op http:www.beurzenhoograven.nl of bel naar 06-45660096.

Thuis geprijsd speelgoed kunt u inleveren bij buurthuis Ravelijn op donderdag 25 oktober, 19.30-20.30 uur of vrijdag 26 oktober, 10.00-12,00 uur.

Speelgoed samen met een vrijwilliger prijzen:

Vrijdag 26 oktober zijn er van 10 tot 12  uur vrijwilligers beschikbaar om samen met u het speelgoed te prijzen. Hiervoor zijn 10 klantnummers beschikbaar die worden uitgedeeld op volgorde van binnenkomst. Reserveren is niet mogelijk.

Het inschrijfgeld bedraagt 50 cent. 15% Van de vastgestelde prijs wordt ingehouden (organisatiekosten).

Verkoop:

Hebt u speelgoed ingeleverd, dan kunt u al vrijdagavond van 19.30 – 20.30 uur winkelen.

Vrijdagavond 26 oktober van 20.30 – 21.30 uur en zaterdagochtend 27 oktober van 9.30 – 11.30 uur is iedereen welkom.

Boven op de prijs op het kaartje wordt bij de kassa 15% in rekening gebracht voor de organisatie.

Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op zaterdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek.

Organisatie:

Bij de beurzen, die worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven, zijn bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving betrokken als vrijwilliger (inmiddels ruim 70) en/of als klant (zo’n 300). De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een kleine beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar, en in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten