Er is nog plek bij UCK-kindercursussen op de Verlengde Hoogravenseweg

Foto2UCKOp de UCK-lokatie Verlengde Hoogravenseweg (150b) is nog plek bij kindercursussen beeldende kunst en muziek van het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Kinderen kunnen met een groepje leeftijdsgenootjes aan de slag om een kunstwerk  en/of muziek te maken. Inschrijven is nog mogelijk, hieronder staan de cursussen die plekken vrij hebben.

Het Kinderatelier op woensdag heeft nog plek voor creatieve kids van 6 tot 9 jaar oud. Zij kunnen van 13.30 tot 15.00 kennismaken met allerlei leuke en leerzame opdrachten met uiteenlopende materialen en technieken. Er is heel veel mogelijk en dat maakt werken in het Kinderatelier iedere week tot een avontuur.

UCKOpendagAnnavanKooijMeisjeWasknijpersKleine kunstenaars kunnen ook aan de slag bij één van Utrechts eerste KunstBSO’s. De KunstBSO in Hooggraven is een van de eerste BSO’s in Nederland die zich puur op kunst richt. Het UCK heeft dit opgezet met Kinderopvangorganisatie Ludens. Op maandag, dinsdag of donderdag kunnen kinderen van 7 tot 12 jaar oud na school terecht om aan de hand van een thema aan de slag te gaan met kunst.

muziek voor kids van diverse leeftijden
Naast de bovenstaande beeldende kunst cursussen biedt het UCK ook muziekcursussen aan op de Verlengde Hoogravenseweg. Zo is nog plek bij:

  • Muziek met peuters, een cursus op de donderdag die gevolgd kan worden gevolgd door peuters van 1,5 tot 4 jaar.
  • Ook bij Spelen met muziek (1 en 2 jaar) woensdaguck-logo-kleur
  • Kinderen ontdekken muziek (groep 4 en 5) woensdag en
  • Muziek maken is cool (groep 4 en 5) woensdag zijn nog wat plekken beschikbaar.
  • Meer informatie over deze cursussen is te vinden op www.uck.nl  in het linkermenu bij ‘kinderen’, muziek.

Utrechts Centrum voor de Kunsten is de grootste aanbieder van kunsteducatie in Utrecht

Meer informatie op www.uck.nl of info@uck.nl of via het telefoonnummer (030) 233 99 55

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten