Kinderboekenweek 3 t/m 14 okt in Bibliotheek Utrecht:’Hallo Wereld’ Openingsfeest in filiaal Hoograven

Tijdens de 58e Kinderboekenweek, van 3 t/m 14 oktober, organiseert de Bibliotheek Utrecht gratis feesten en voorstellingen in acht vestigingen voor kinderen van 4 – 12 jaar. In alle vestigingen kunnen kinderen meedoen met een kraslotenactie met kans op Wereldse superprijzen. Thema dit jaar is ‘Hallo Wereld’. Het ontmoeten van andere culturen in en door verhalen staat centraal. Meer informatie op www.bibliotheekutrecht.nl

Kinderboekenweek2012Poppetjegratis lidmaatschap
Tijdens de Kinderboekenweek kunnen kinderen gratis lid worden van de Bibliotheek Utrecht. Ze betalen dan geen inschrijfgeld à € 2,50 en krijgen een boekenvriend magneet cadeau, zolang de voorraad strekt.

  • Op woensdag 3 oktober om 15.00 uur gaat de Kinderboekenweek van start met Openingsfeesten in de Bibliotheek Hoograven, Waterwin, Zuilen, de Centrale Bibliotheek en de Kunstuitleen Utrecht. Voorlezen en ballonnenwedstrijd staan op het programma.
  • Op 6 oktober presenteert Radio Universum de muziektheatervoorstelling ‘Hallo Wereld’ in de Bibliotheek VLeuterweide en op 7 oktober in de Centrale Bibliotheek.
  • Woensdag 10 oktober kan iedereen meetrommelen met de Vuilnismannen in de Bibliotheek Kanaleneiland om 13.00 uur en om 15.00 uur in de Bibliotheek Overvecht.
  • Op zondag 7 oktober organiseert de Centrale Bibliotheek ook een grote Kinderboekenmarkt met afgeschreven boeken. De opbrengst daarvan gaat naar My Book Buddy, de organisatie die kinderbibliotheken opzet in ontwikkelingslanden.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekutrecht.nl , www.kunstuitleenutrecht.nl, www.mybookbuddy.nl en www.kinderboekenweek.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten