27/9 Geweldadige straatroof op de ’t Goylaan

Donderdagavond 27 september vond een gewelddadige straatroof plaats. Hiervan werd een vrouw het slachtoffer. De politie zoekt getuigen.

GoylaanhoekWickeburglaantrekken en slaan
Een 57-jarige vrouw uit Utrecht reed omstreeks 22.05 uur met haar fiets over ’t Goylaan. Ter hoogte van de Wickenburglaan werd de vrouw plotseling door een jongen vastgepakt en gedwongen te stoppen. De jongen begon aan de tas van het vrouw te trekken, maar zij liet haar tas niet los. De jongen begon hierop de vrouw te slaan.

slaan en schoppen
Uit het niets kwam plotseling een tweede jongen aanlopen die de vrouw ook begon te slaan en schoppen. Uiteindelijk moest het slachtoffer haar tas loslaten en renden de daders over ’t Goylaan in de richting van de Nijeveldsingel weg. De gewaarschuwde politie zocht nog in de omgeving naar de daders, onder andere met politiehonden, maar heeft hen niet meer aangetroffen.

getuigen?
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel. 0900 – 88 44. (Of meld misdaad anoniem; bel 0800-7000)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten