Vrijdag 21 & zaterdag 22 wederom kinder- & tienerkledingbeurs in de Ravelijn (dankzij véél vrijwilligsters)

2dehandsgymschoentjesAl 34 jaar organiseert een groep vrijwilligers -inmiddels omstreeks 70, hoofddzakelijk vrouwen- met de regelmaat van de klok een paar keer per jaar 2e hands-kleding en speelgoedbeurzen in Buurhuis De Ravelijn (Hoograven-Zuid). Op vrijdag 21/9 en zaterdag 22/9 is er weer een kinder- en tienerkledingmarkt. Klik voor de details hier & hier.

KledingbeursVrijwilligers

Op de foto hiernaast zie u enkele kledingbeurs-vrijwilligsters in 2010 (uit een RTV Utrecht-filmpje, dat in het teken stond van twee toenmalige coördinatoren, die na jaren stopten met het leiden van de dus behoorlijk grote organisatie)

(Zelf interesse om vrijwilliger bij de Beurzen Hoograven te worden? Mail: vrijwilliger@beurzenhoograven.nl)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten