‘De aanhouder wint:-)’ Actievoerders voor veilige oversteek W.A. Vultostraat boeken succes

GevaarlijkeOversteekVultostraatTedGoed nieuws over de veiligheid voor langzaam verkeer en voetgangers bij het oversteken van de W.A. Vultostraat: als alles meezit worden vòòr de jaarwisseling nog maatregelen gerealiseerd om de situatie ter plekke te verbeteren.

molens
Op 10 januari dit jaar plaatsten we op deze site het stuk Burgers voeren actie voor veilige en oversteekbare W.A. Vultostraat; kwestie van lange adem versus ambtelijke molens 

Dat was inderdaad een taaie kop boven een nog taaier artikel, waarbij een leek die niet bij de W.A. Vultostraat betrokken is wellicht snel zou afhaken…
Des te leuker dat we negen maanden later (18/9/2012) een blije mail (mét smiley) van actievoerder Julius Vreuls mochten ontvangen (“Ter info. De aanhouder wint:-)”).

VultostraatLuchtfotoHet is een (deel van een) recente episode van een langdurige correspondentie met assistent-wijkmanager-Zuid Micha Stolzenburg. Hieronder Stolzenburgs bijdrage, die eveneens opgewekt van toon is:

goed nieuws oversteek Vultostraat
“Geachte heer Vreuls, Gefeliciteerd! Vorige week is door mijn bestuur het besluit genomen om de verbetering doorgang te laten vinden. Wij hebben ondertussen opdracht gegeven aan onze vakcollega’s om tot uitvoering over te gaan.
Omdat de Vultostraat een drukke wijkontsluitingsweg is, zit hier veel regelwerk en voorbereiding aan vast. Ik streef er naar om eind dit jaar het project uitgevoerd te hebben. Zodra ik beschik over een gedetailleerde planning hoort u dat”. Kortom: vlak voor de herfst iedereen blij.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten