9/9 ‘Hagenpreek’; open lucht kerkdienst op het Tolsteegplantsoen

bezoekerskerkdienstmet busdoorhet beeldVorige week kregen leden van Rehobothkerk de zomer in de bol en besloten zij op de eerst volgende zondag (9 september) naar buiten te komen en een kerkdienst in de open lucht te houden; voorafgegaan door een broodmaaltijd, waarbij buurtbewoners ook welkom waren.

Er kwamen “ongeveer honderd mensen” op af, lazen wij in het AD/UN. Het evenement mag dus een succes genoemd worden. Zoals ook moge blijken uit bijgaande foto’s, ter beschikking gesteld door kerklid Eric Oudman, die ze met  knipoog naar de geschiedenis van het calvinisme “de foto’s van de Hagenpreek van de Rehobothkerk op 9 september” noemde

TolsteegplantsoenBroodmaaltijd9sepRehobothkerk voorgangerkerkdienst

 

bezoekerskerkdienst6speakerbox

bezoekerskerkdienst3

bezoekerskerkdienst5

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten