7/9 Gewapende overval op het Houtensepad

Bewoners van een woning aan het Houtensepad zijn vrijdagavond slachtoffer geworden van een woningoverval. De politie onderzoekt de zaak.

Omstreeks 22.00 uur troffen de bewoners twee vreemde mannen in hun huis. De mannen spraken gebrekkig Engels met een accent en bedreigden de bewoners met een wapen. Ze werden gedwongen om persoonlijke bezittingen af te staan. Daarna sloten de verdachten de slachtoffers op. Na enige tijd wisten zij zichzelf te bevrijden en schakelden ze hulp in.

Signalementen:
Verdachte 1: Man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud, zo’n 1.76 m. lang, dun postuur, volledig donker gekleed, waaronder een joggingbroek met witte streep over de zijkant van de broekspijpen. Droeg gezichtsbedekking.

Verdachte 2: Man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud, zo’n 1.70 m. lang, normaal postuur, volledig donker gekleed, waaronder een joggingbroek met witte streep over de zijkant van de broekspijpen. Droeg gezichtsbedekking.

getuige?
De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden bij de politie van het district Utrecht stad, via tel: 0900-8844. Anoniem kan dat via M: 0800-7000.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten