Zondag 9/9: mooi weer: Kerkdienst in de openlucht op het Tolsteegplantsoen

TolsteegplantsoenvanafhetGras

Waarschijnlijk is dit groene gras op het Tolsteegplantsoen op zondag 9 september nog ietwat vertrapt vanwege het Hoograven Happening-spektakel van een dag eerder. Dat weerhoudt de mensen van de Rehobothkerk RehobothkerkBriljantlaan 6(Briljantlaan 6) er niet van om op dit gras (13.00u) een zonnige Kerkdienst in de openlucht te houden.

Ter verbroedering met omwonende buurtbewoners is iedereen welkom om ook te komen. Dat geldt ook voor de (gratis) broodmaaltijd (vanaf 12.00u) die aan de Dienst vooraf gaat. Tip: zèlf kleedje meenemen.
(Voor méér info klik hier)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten