Omleidingen t/m 23 sept ivm werkzaamheden onder en bij spoorviaduct Albatrosstraat

VondellaanBriljantlaanAlbatroswerkzhVanwege werkzaamheden (die t/m half  oktober duren) in de Pelikaanstraat (Watervogelbuurt) en Albatrosstraat zijn er verkeersomleidingen ingesteld. De omleidingen moeten volgens planning na 23 september voorbij zijn.

verdieping
Er wordt gewerkt aan de waterleiding ter hoogte van de spoorviaduct Albatrosstraat/Briljantlaan. Om de sporenonderdoorgang Albatrosstraat te verdiepen, moet de waterleiding extra worden beschermd.

AlbatrosstraatOmliedingAutosDe werkzaamheden hebben gevolgen voor de fietsers en automobilisten die gebruik maken van de onderdoorgang. Door middel van borden worden fietsers en automobilisten ter plaatse omgeleid. Omwonenden zijn geïnformeerd door een bewonersbrief. Voetgangers kunnen gebruik maken van het trottoir aan de overzijde van Albatrosstraat.

Door de werkzaamheden aan de waterleiding is in het weekend van 21 tot en met 23 september de Pelikaanstraat gestremd. Verkeersregelaars maken bestemmingsverkeer en nooddiensten voor de Pelikaanstraat mogelijk. 

Lees ook de bewonersbrief

AlbatrosstraatOmliedingFietsers

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten