Weggeeftafel in Buurthuis de Tol: GEEF wat u niet meer nodig heeft en NEEM wat u kunt gebruiken

TVOudBeatlesSinds enige tijd is er in  Hoograven (-in navolging van gelijksoortige initiatieven in Utrecht-) òòk een Weggeeftafel in buurthuis de Tol (Jan van Arkelstraat 55; openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.30-16.30u)

dat ene vaasje
Het dagelijks leven wordt duurder, het aantal mensen dat het niet breed heeft groter, daarom is het des te fijner als de ene buurtbewoner zijn overbodige spullen bij ons kan afleveren ten bate van die andere buurtbewoner die net dat ene vaasje kan gebruiken of dat leuke boek cadeau wil doen

zolder op en kelder in!
Dus mensen, ruim uw zolder of kelder op en breng ons uw spullen. Onze Weggeeftafel is nog bescheiden, maar het lijkt al een succes te worden. Er is géén sprake van betaling, handel en/of verkoop. Alles moet gratis gebracht worden en alles kan gratis meegenomen worden.
Wij voeren geen spullen af, kunnen geen spullen ophalen en wij zijn geen opslagplaats.

foto
Als u bijvoorbeeld een televisie over heeft of een leuk stoeltje of kindermeubilair; maak dan een foto, zet daar uw telefoonnummer met het woord ‘Gratis’ op en leg dit op de Weggeeftafel. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen dan zelf contact met u opnemen.

PuzzlesWelke spullen wèl?

  • klein huisraad en keukenspullen
  • speelgoed, baby- en kinderkleding
  • hobbyspullen, boeken, puzzels, cd’s,
  • kleine elektrische apparaten

Welke spullen niet?

  • alles wat kapot of vies is
  • kleding voor volwassene
  • kleden, tapijten, meubilair
  • gordijnen, schoeisel
  • geen planten of levende have

CDsvrijwilliger worden?
Ook zoeken we enthousiaste buurtgenoten/vrijwilligers die mee willen helpen met de Weggeeftafel en mee willen denken over het uitbreiden van dergelijke activiteiten. Het hoeft niet veel tijd te kosten; je doet iets voor je buurtgenoten en je krijgt ondersteuning van het sociaal beheer van het buurthuis.

Informatie bij mw. Fons van Riet, Sociaal Beheer Portes
Telnr.030-2882247 of 06-41563366 f.riet@portes.nl
Buurthuis de Tol Jan van Arkelstraat 55, 3523 VE Utrecht
Openingstijden Weggeeftafel: maandag t/m vrijdag 8.30 – 16.30 uur

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten