Groenere Abraham Keerstraat: uitnodiging voor schouw op dinsdag 4 sept 19.00–20.30 u

AbrahamkeerstraatDeelEén van de ‘Briljante Ideeën’ van bewoners voor de openbare ruimte in Hoograven/Tolsteeg , is om meer groene verbindingen in de
wijk te maken. Dankzij het Wijkgroenplan Zuid is er nu geld beschikbaar voor dit idee. (U kunt een PDF van een boekje met nog meer Briljante Ideeën voor Hoograven hier downloaden)

Eén van de straten die in aanmerking komt om vergroend te worden is de Abraham Keerstraat. Graag hoort de gemeente  uw mening over dit voorstel. U bent van harte welkom voor een ‘schouw’ op dinsdag 4 september van 19.00 tot 20.30 uur. Tijdens deze schouw wordt ter plekke gekeken naar de mogelijkheden. GroeneVerbindingenHoogravenDe schouw begint met een korte presentenstatie om 19.00 uur in het kantoor van Stadswerken, Vaartscherijnstraat 1A. De ingang is aan de achterkant van het gebouw, aan de kant van het haventje.

Informatie
Voor vragen over dit wijkbericht kunt u contact opnemen met Wijkbureau Zuid, ’t Goylaan 125, zuid@utrecht.nl of via telefoonnummer 030-2860000.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten