Zeeverkenners van 75-jarige Wilhelminagroep willen nog blijer worden met nieuwe botenloods

ZeeverkennersgroepWilhelminaHoograven

De Hoogravense Zeeverkenners van de Wilhelminagroep (gevestigd aan het Merwedekanaal, Verlengde Hoogravenseweg 19, naast de drie roeiclubs) hebben zich de laatste tijd ontpopt tot hardnekkige twitteraars (@Wilhelminagroep) en zoeken ook anderszins nadrukkelijk de publiciteit

Waarom, hoezo en vanwege wat? Welnu: deze scouts met zeebenen vieren op 8 september a.s. heel blij het 75 jarige jubileum van hun club. Én ze willen echt wel héél graag nog blijer worden door een nieuwe botenloods te bouwen. Want: “het huidige gebouw is uit zijn jasje gegroeid. Containers voor opslag zijn oud, lek en dienen vervangen te worden. Ruimte om binnen te spelen is er nauwelijks” ,

WilhelminagroepZeeverkennersSpandoekactie!
Men spaart hard en voert actie voor deze nieuwe (en hardstikke ‘duurzame’) accomodatie. Stiekem (en openlijk) hopen de zeeverkenners ook op een geldprijs via de actie Het Samenspel van Rabobank Utrecht. Lees het gloedvolle betoog van de Wilhelminagroep zelf: Laat ons groeien!

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten