Aanrijding onder invloed van alcohol bij knooppunt Laagraven

LaagravenKnooppWaterliniewegDe politie heeft in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 augustus op de Waterlinieweg een 30-jarige man uit Utrecht aangehouden, op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. De verdachte was met zijn auto betrokken bij een aanrijding.

400 ug/l
De verdachte botste die nacht rond 04.30 uur op de Waterlinieweg bij de verkeerslichten ter hoogte van knooppunt Laagraven met zijn personenauto tegen een andere personenauto. De gewaarschuwde politie kwam ter plaatse en liet de verdachte blazen. Hij bleek te veel te hebben gedronken en werd aangehouden. Op het politiebureau wees de ademanalyse 400 ug/l uit. De politie maakt proces-verbaal op.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten