Jeugdtheater in ’t Raafje

Komende woensdag (22 augustus) vindt om 14.00 en om 15.00 uur de try-out van de jeugdtheatervoorstelling Waterdicht plaats in Speeltuin ’t Raafje. Deze voorstelling is speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Theatermaker Marijke van Es en vormgeefster Steffie van Lamoen voeren je mee onder de waterspiegel. Een waterrijk waar je met een beetje hulp weer droog uitkomt en waar je geen zwemdiploma voor nodig hebt. Omdat er niet zoveel plek is (15 personen) is het mogelijk alvast een plaatsje te reserveren via Raafje@onzespeeltuin.nl.  Meer informatie is te vinden op www.raafje.onzespeeltuin.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten