ATV Utrecht-Zuid organiseert oogstmarkt

De Amateur Tuinder Vereniging Utrecht-Zuid (ATV Utrecht-Zuid) organiseert op 25 agustus de zomer oogstmarkt. Tijdens de oogstmarkt verkopen de tuinders – de resultaten van – hun eigen oogst: planten, stekken en zaden voor het verfraaien van de tuin, en groenten zoals bonen en pompoenen.

Ook zelfgemaakte soep of jam, uiteraard van producten uit de eigen tuin, behoren tot het aanbod. Tijdens de oogstmarkt, die duurt van 12.00 tot 16.00 uur, kunnen bezoekers zelf een bijenhotel maken of genieten van (kruiden)thee met gebak, soep of een salade.

Een bijzondere attractie is Kitty’s jam, die haar jams komt verkopen. Deze bestaan niet alleen uit bijzondere fruitsoorten en fruitcombinaties, maar bevatten vaak geen suiker maar wel weer alcohol. De ATV-Zuid is te vinden aan de Oude Liesbosweg 15, 3524 WZ, Utrecht. Telefoonnummer: 030-2886665 (woe. en za.). Kijk voor meer informatie op www.atvutrechtzuid.nl.

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten