Vul het tevredenheidsonderzoek in en win een restaurantbon!

altIn omgeving Vaartsche Rijn en Lunetten voert ProRail een onderzoek uit naar hoe de communicatie over project Randstadspoor wordt ervaren. Aan de hand van de reacties beoordeelt proRail of en zoja, hoe de communicatie verbeterd dient te worden.

Het invullen van de vragenlijst kan tot 1 september 2012 en duurt circa acht minuten. Onder de deelnemers verloten we vijftien restaurantbonnen ter waarde van 25 euro. Deze kunt u besteden bij één van de restaurants aan de Ooster- of Westerkade. Vul hier de  vragenlijst in.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten