Open Monumentendag

Zaterdag 8 september vindt de 26e Open Monumentendag 2012 plaats. Het thema van dit jaar is  ‘Groen van Toen’ wat betekent dat er speciale aandacht is voor het monument in zijn groene omgeving. In Utrecht openen ruim 80 monumenten tussen 10.00 en 17.00 uur hun deuren waarvan ongeveer 50 panden in relatie tot het thema.

Naast openstellingen in de binnenstad concentreert het programma zich rond de unieke openstelling van Kasteel de Haar, haar park en tuinen. In Tolsteeg/Hoograven zijn geen monumenten te bezoeken, wel zijn de begraafplaatsen aan de Koningsweg te bekijken.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten