Getuigenoproep: beroving

In de avond van dinsdag 7 augustus werd een vrouw van haar tas beroofd. De verdachten gingen ervandoor. Een 51-jarige vrouw uit Utrecht liep rond 19.45 uur over de Nijeveldsingel, toen zij in een tunneltje drie jongemannen tegenkwam.

Zij probeerden een praatje met haar aan te knopen, maar de vrouw liep door. Vervolgens werd haar tas van haar schouder getrokken en renden de drie weg. Het gaat om drie jongemannen van ongeveer 18 – 20 jaar met vermoedelijk een lichtgetinte huidskleur. Eén van hen droeg een joggingpak. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (meld misdaad anoniem).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten