Caravan mist op haar wachtende vrouw

Caravan Goylaan2

Een losgeschoten caravan is zaterdag op de ’t Goylaan in een bushokje gereden. Een wachtende vrouw kon zich in allerijl in veiligheid brengen. “Zit je rustig te wachten op de bus, zie je een caravan op je afkomen”, was de reactie van de vrouw op de vraag van de ambulanceverzorgster hoe ze zich voelde. Ze kwam er, ondanks het rondvliegende glas, redelijk ongeschonden vanaf. Dat kan niet gezegd worden van de caravan, die zit aan de voorkant flink in elkaar. Ook het bushokje raakte zwaar beschadigd.

Caravan Goylaan

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten