Woninginbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft maandagmiddag een man op heterdaad aangehouden omdat hij een inbraak in een huis had gepleegd. Een getuige belde omstreeks 16.05 uur naar de politie omdat hij een vreemde zag in het huis van een kennis aan de Verlengde Hoogravenseweg.

┬áDe verdachte verliet het huis en liep vervolgens de tuin in. Toen de verdachte in de gaten kreeg dat hij gezien was, rende hij weg in de richting ’t Goylaan. Agenten zochten in de omgeving en troffen de verdachte op de Verlengde Hoogravenseweg ter hoogte van de Burgemeester Smitsstraat aan. De 35-jarige man uit Utrecht werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten