Cursus creatief schrijven in De Tol

Marijke Bakker organiseert vanaf 6 september een cursus creatief schrijven in buurthuis De Tol. De basis van deze cursus vormen de oerverhalen: sprookjes, mythes en sagen. In de cursus leren de deelnemers toverspreuken, gedichten, sprookjes en andere magische taal te schrijven.

 

Bakker: ‘Oerverhalen zijn vol van symbolen, archetypen, magische gebeurtenissen, wonderen en levenslessen, die een spiegel kunnen zijn voor je innerlijke wereld en je ziel. Al schrijvend verkennen we wat daar leeft. We doen verschillende oefeningen om de inspiratie op gang te brengen en te houden. We spelen met verschillende creatieve vormen, toveren met toeval en bekijken dagelijkse sleur en perikelen met nieuwe ogen. Iedereen kan meedoen en werken aan je magische dagboek of aan je eigen sprookje.’

 

De cursus creatief schrijven in de Tol is op donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. De vijftien lessen zijn om de week in de periode september – april. (6-20 september, 4-18 oktober, 1-15-29 november-13 december,17-31 januari, 14-28 februari, 14-28 maart, 11 april). Kosten: €100,- voor 15 bijeenkomsten. Het maximun aantal deelnemers is twaalf. Voor meer informatie of aanmelden, mail naar: marijkebakker@casema.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten