1e oogst moestuin woonzorgcentrum Tolsteeg

altDeze week zijn de eerste groenten uit de moestuin bij woonzorgcentrum Tolsteeg geoogst. Vol enthousiasme plukte restaurantmedewerkster Marianne Scheel de eerste sla, kool, doperwten, kapucijners en diverse kruiden. “Dat ik dit voor onze bewoners kan doen, geweldig”, aldus Marianne. In het open restaurant waar in het zicht voor bewoners wordt gekookt, werden heerlijk verse en verrassende salades gemaakt.

 

Tijdens de plukken en klaarmaken van de groenten kreeg men allemaal enthousiaste reacties van bewoners. Bewoners van de afdelingen Catharijnehof en Robijnhof kregen de salades bij hun maaltijd uitgeserveerd en hebben ervan gesmuld. Een succesvolle 1e oogst dus! Volgende week vindt de eerste grote oogst plaats voor alle bezoekers van het restaurant.

 

De tuin wordt onderhouden door een groep vrijwilligers. Wilt u meedoen met deze gezellige tuinactiviteiten, geef u dan op bij Marjolein van der Meer, teammanager welzijn van Tolsteeg. Telefoon: 030 2567567; e-mail mvandermeer@axioncontinu.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten