Jeremiebrug laat op zich wachten

Kadootje voor Leidsche Rijn moet wachten Station VaartscheRijn5

De plaatsing van de honderd jaar oude Jeremiebrug bij het Brinkje op de Alendorperweg (Vleuten)  heeft vertraging opgelopen.  Reden: de benodigde vergunning zijn er nog niet. De vergunning voor het vellen van een aantal bomen ontbreekt nog, omdat de gepubliceerde tekst niet juist was en tegen de omgevingsverguning voor de herbouw is bezwaar gemaakt. De gemeente verwacht dat de plaatsing van de brug in het najaar zal kunnen plaatsvinden. De huidige brug  wordt daarna gesloopt. De momnumentale Jeremiebrug lag oorspronkelijk over de kruisvaart bij de Westerkade op de rand van Tolsteeg, maar moest wijken voor de spoorverdubbeling.

Laatste foto van de brug in de wijk

Historische symbolische handeling ontmanteling

Kadootje voor Leidsche Rijn

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten