Verkeersconflict leidt tot vernieling achterruit en bedreiging

Twee mannen werden na een verkeersconflict in de middag van zondag 8 juli aangehouden. Een 24-jarige Utrechter en een 21-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg raakten rond 14.45 uur verwikkeld in een verkeersconflict op ’t Goyplein. Hierbij werd de achterruit van de auto van de Utrechter vernield door de 21-jarige man. De Utrechter bedreigde hierop de man uit Bunschoten-Spakenburg en de andere inzittenden. Agenten hebben beide mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten