Het Utrechts Sprookjestheater zoekt acteurs

Ben je tussen de vijf jaar en de dertig jaar en lijkt het je leuk om toneel te spelen, te zingen en te dansen? Dan ben je bij het Utrecht Sprookjestheater aan het juiste adres. Het Utrechts Sprookjestheater  is een theatervereniging voor kinderen en jongvolwassenen die graag toneelspelen. Ongeveer tweemaal per jaar komt er een sprookje tot leven in de Stadsschouwburg van Utrecht.

De repetities vinden plaats op zaterdag (leden onder de 15 jaar) of vrijdagavond (leden boven de 15 jaar) in de Maaspleinschool aan het Maasplein in Rivierenwijk. Interesse? Woon dan eens vrijblijvend een repetitie bij.  De contributie bedraagt € 120, – per jaar, maar er zijn verschillende kortingsregels, o.a. voor U-pashouders. Voor informatie kun je een email sturen naar info@utrechtssprookjestheater.nl  of kijk op de website:  www.utrechtssprookjestheater.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten