Grote plannen met Pastoe Fabriek

IMG 7019Dutch Design Fabriek (DDF) heeft de gebouwen van UMS (Utrechtsche Machinale Stoelen- en Meubelfabriek) Pastoe, gekocht. Het industriƫle complex ligt langs de Vaartsche Rijn en is gebouwd in 1893 als aardewerk- en tegelfabriek . Het omvat ongeveer 10.500 m2. Op de begane grond bevindt zich al sinds 1918 de productieruimte en opslag van meubelfabriek Pastoe. De eerste en tweede verdieping van het gebouw zijn in gebruik als showroom van het Dutch Design Center/Toonkamer.

DDF is verantwoordelijk voor de herontwikkeling, beheer en exploitatie van het complex. Het is de intentie om de productie van meubelfabriek Pastoe te zijner tijd uit te plaatsen, het Dutch Design Center uit te breiden, creatieve bedrijven te huisvesten en een horecafunctie in combinatie met faciliteiten voor vergaderen, congressen, beurzen, film en evenementen toe te voegen. Dutch Design Fabriek is een samenwerkingsverband tussen Kadans Concept, Hendriks Bouw en Ontwikkeling en an.da design/Harm Scheltens. Harm Scheltens is verantwoordelijk voor de herontwikkeling, het beheer en de exploitatie van het object.

IMG 7045

Bron: www.vastgoedmarkt.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten