Theetuin Nieuw Rotsoord zoekt vrijwilligers

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord is op dit moment bezig met het opzetten van een theetuin. En is hiervoor hard op zoek naar vrijwilligers. Er wordt koffie, thee en frisdrank geserveerd en elke dag zelf versgebakken appeltaart en/of cake. Daarnaast komen er originele Rotsoord broodjes, belegd met eigen gemaakte  pesto en kaas en tomaat en rucola uit eigen tuin. Een leuke uitdaging dus om ervaring op te doen in de horeca. De vacature is hier te bekijken.

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord is een bewonersinitiatief, gelegen  in de wijk Hoograven, Utrecht zuid. De kinderboerderij is een groene oase waar men zich heerlijk kan verpozen op het terras of zich kan verbazen over de vele soorten kippen en de grootte van de konijnen. Verder zijn er voor de kinderen verschillende mogelijkheden om te spelen. Zo  is er allerlei soorten rijdend materiaal, een waterspeeltuin, een kleine speeltuin en een natuurspeeltuin, de zogenaamde “Klauterheuvels”.  Nieuw Rotsoord is opgebouwd door, en draait, naast 3 betaalde krachten, voornamelijk op vrijwilligers. Met de vrijwilligers gaan we op zoek naar hun kwaliteiten en hoe we die het best voor Nieuw Rotsoord kunnen inzetten. Hierdoor hebben we een hele diverse groep van vrijwilligers gekregen van jong tot oud en van verschillende komaf. De een werkt een paar uur per week, de ander meerdere dagen en 1 zelfs 7 dagen in de week.

Nieuw Rotsoord wil vooral een plek zijn waar mensen elkaar in ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. Dit geldt zowel voor de vrijwilligers als voor de bezoekers. Verder organiseren we gemiddeld  een keer in de maand een activiteit. Deze activiteiten zijn heel divers. Bijvoorbeeld  verschillende echte kinderboerderij activiteiten zoals schapenscheerfeest, Lentefeest met Pasen, oogstdag in het najaar. Maar er worden ook dineravonden georganiseerd en als klapper op de vuurpijl aan het eind van het jaar de Kerst Inn. Dat is helemaal in de sfeer van Charles Dickens. Alle vrijwilligers lopen dan in victoriaanse jurken en mannen met hoge hoeden.

Wil jij als vrijwilliger meehelpen in de theetuin van Nieuw Rotsoord. En actief meedenken, je kwaliteiten inzetten en genieten van de ontmoetingen met mensen, neem dan contact op met Angelique Jacobs, de beheerder van Nieuw Rotsoord,

Bron: http://utrecht.jekuntmeer.nl/

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten