Meisje beroofd van telefoon: Getuigen gezocht

Donderdagavond 5 juli rond 20.20 uur liep een 12-jarig meisje uit Utrecht samen met een vriendin over de Detmoldtstraat. Zij werden vanaf ’t Goylaan achtervolgd door twee jongens. Eén van hen sprak het meisje aan en griste haar telefoon uit haar handen. Vervolgens renden ze weg in de richting van de Schoonauwensingel. Agenten zochten op basis van een signalement naar de twee, maar trof ze niet meer aan.

De jongen die de telefoon wegnam, heeft een lichtgetinte huidskleur en is 14-15 jaar oud. Hij droeg een wit T-shirt, een korte spijkerbroek, donkerkleurige schoenen van Nike. Hij heeft een opvallend rond gezicht en zijn haar was aan de zijkanten kort geschoren. De andere jongen is ook 14-15 jaar oud en heeft een lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een oranje T-shirt, een driekwart zwarte broek en zwarte slippers. Op zijn rechterarm heeft hij een (nep)tatoeage.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze straatroof, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad op telefoonnummer 0900 – 8844.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten