Eerste Buurtbios groot succes

Onder een blauwe hemel, tussen het geurig ruikende onkruid en in gezelschap van tjsirpende krekels en laagvliegende vleermuizen, keken zo’n 100 mensen gisterenavond op het Vicona-terrein naar The Artist. Het was de eerste ‘Buurtbios’ sinds 2008 en de organisatoren zaten toch wel in spanning of er animo voor zou zijn. Ria Buts: ‘Dit hadden we niet verwacht, we hadden op hooguit 40 mensen gerekend!’ De bezoekers hadden goed gelezen (op de aankondiging stond vermeld: ‘neem je eigen stoel en picknickmand mee’), en arriveerden met stoelen, picknickkleedjes en allerlei etenswaren. De organisatie had daarnaast voor gratis koffie, frisdrank en bekertjes popcorn gezorgd. Rond 23.30 uur was de film afgelopen en keerde eenieder huiswaarts, met de datum voor de volgende Buurtbios in de oren geknoopt: vrijdag 31 augustus op Diereweide Nieuw Rotsoord.

 

 {vsig}Buurtbios-juli2012{/vsig}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten