Kleine Kidz4Kidz groot succes

De afgelopen tijd maakten acht meiden uit Hoograven-Noord deel uit van de Kinderraad. Zij bedachten het plan om een jaarlijks kinderbuurtfeest, Kidz4Kidz, te geven. Helaas bleek dat voor deze zomer niet meer haalbaar, maar daar lieten de meiden zich niet door ontmoedigen. Met steun van Portes en Jantje Beton organiseerden ze zaterdag 30 juni een kleine variant: Kidz4Fun. Tussen 13.00 en 16.00 uur konden kinderen bij het speeltuintje van de Robijnhof o.a. zaklopen, stoepkrijten, zich laten schminken, henna-tatoos laten maken en kiezen uit allerlei lekker eten en drinken. Het was zeer geslaagd en dat belooft veel voor volgend jaar, wanneer het grote feest gaat plaats vinden!

 {vsig}kidz4fun{/vsig}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten