Oplevering 1e appartement project De Vaartsche Compagnie

Het allereerste appartement in het gebouw De Welvaart van project de Vaartsche Compagnie is maandag 25 juni opgeleverd. Bart van den Berg, directeur van Kompaan Vastgoed, overhandigde aan mevrouw Meuleman de sleutel. Mevrouw Meuleman: ” Het appartement is heel netjes opgeleverd, ik ben heel tevreden. Het is een mooie locatie zo vlakbij het centrum van Utrecht en ik heb hier een prachtig uitzicht over Utrecht.”

 

De bouw van het project is in oktober 2010 van start gegaan en op 22 juni is de parkeergarage van 116 auto’s, 108 bergingen en alle algemene voorzieningen opgeleverd . Alle appartementen in het gebouw De Welvaart worden nog voor de bouwvakantie opgeleverd. De appartementen in het gebouw De Ontdekking staan voor september in de planning.  

 

Tekst en foto’s Kompaan Vastgoed, zie ook www.kompaanvastgoed.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten