Midzomernachtfeest zomers spektakel

Dierenboerderij Nieuw Rotsoord vierde zaterdag 23 juni, in samenwerking met de kunstenaarsalliantie die werd opgericht door de Vrede van Utrecht, het Midzomernachtfeest. De avond startte met een BBQ, waarna kinderen van de Gitaarschool lieten zien dat ze na vier maanden training al echt konden spelen. Ze zongen en speelden met zijn allen samen, maar ook alleen en in kleine groepen. Verder waren er optredens van bewoners uit Utrecht Zuid: Wendy Smit en Las Musicas.

Jan Willem Campmans leidde een workshop ‘schilderen met muziek’. Daarbij werden gezamenlijk grote panelen geschilderd,  waarbij iedereen die schilderde een MP3 speler droeg waarop verschillende muziekstijlen stonden. En terwijl de literaire band Trio Drie Eilanden prachtige klassiek Nederlandse gedichten bezong, konden de kinderen bij ‘Mapping’ Rotsoord elkaar en de kinderboerderij met licht beschilderen. Liefhebbers konden daarna blijven slapen: op de hooizolder of in de meegebrachte eigen tent.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten