Houd bus 6 in Hoograven

Op 2 april berichtte Aanzet over de bezuinigingen op het openbaar vervoer in Utrecht. De SP besloot tot actie en dat lijkt wat te hebben opgeleverd: de bussen blijven ’s avonds even vaak rijden als nu. Bus 6 wordt echter nog steeds geschrapt in deze plannen en bus 1 rijdt niet meer door naar Lunetten. Er komen taxibusjes om een deel van deze gaten op te vullen, maar die rijden maar een paar keer per uur en sluiten niet aan op de tijden van de overige buslijnen.

 

De SP zet de strijd voor het behoud van goed busvervoer in de stad voort. Inwoners van Tolsteeg/Hoograven kunnen de SP (en uiteraard ook zichzelf!)  steunen door de petitie voor goed busvervoer (digitaal) te tekenen en/of de handtekeningenlijst te downloaden waarmee ze bij familie en vrienden, in de buurt, op het werk en op school handtekeningen kunnen ophalen.  Volle lijsten kunnen gratis opgestuurd worden naar SP Utrecht, t.a.v. 1voorOV, antwoordnummer 52762, 3502 WH, Utrecht.

 

Op 5 juli (behandeling Voorjaarsnota) worden de handtekeningen aangeboden bij de wethouder.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten