Ondernemersboulevard Lunetten

Veel Zzp’ers zijn onzichtbaar, werken vanuit huis of op locatie bij een opdrachtgever. Om de zichtbaarheid te vergroten vindt op zaterdag 23 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur de Ondernemersboulevard Lunetten plaats in Winkelcentrum Lunetten. Op de Ondernemersboulvard krijgen startende en gevestigde Zzp’ers de kans aan collega-ondernemers en potentiële klanten in de wijk te laten zien wat ze doen. Daarnaast zien bezoekers of ondernemerschap ook iets voor hen is.

Bezoekers kunnen in gesprek komen met medewerkers van Economische Zaken van de gemeente Utrecht, flexplek-organisaties en netwerkorganisatie HOTZO. Gedurende de dag wordt een podiumprogramma gepresenteerd, is er entertainment in de vorm van muziek en een ludieke ondernemersquiz. Tot slot wordt een prijs uitgereikt voor de meest aantrekkelijke en informatieve stand.

Wie meer informatie wil kan contact  opnemen met ondernemersboulevard@hisa.nl of 030 – 2148591.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten