Speeltuin Hamersplantsoen Hoograven tijdelijk dicht ivm asbest

Asbestvondst in speeltuin

 De speeltuin aan het Meester J.m.m. Hammersplantsoen is gisteren in allerijl, afgesloten. Donderdag is de vondst gedaan door een meisje. De gemeente heeft uit voorzorg gistermorgen (vrijdag) meteen een groot hek rond de speeltuin geplaatst. Waar het stuk verdaan komt is voor iedeereen nog een raadsel. Mogelijk is het afkomstig van het dak van het fabrieksgebouw op het – inmiddels afgesloten – Prozee-terrein. Maar hoe het stuk daar terrecht is gekomen, blijft vooralsnog een raadsel.  De gemeente geeft aan nog niet te weten wanneer de speeltuin weer bruikbaar is voor kinderen. “Als er nog meer wordt gevonden kan het het nog wel even duren”  aldus Iris Nijenboer van de gemeente.

Hammersplantsoen prozee1

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten