Midzomernachtfeest bij Dierenweide Nieuw-Rotsoord

Midzomernachtfeest 2011 (foto Ted van Arnhem)Het midzomernachtfeest komt er weer aan bij Dierenweide Nieuw Rotsoord.  Op zaterdagavond 23 juni kunnen deelnemers eerst genieten van een heerlijke BBQ, om daarna te luisteren naar muziek van onder anderen Wendy  Smit, Trio 3 Eilanden en het Trio Las Musicas. En alsof dat nog niet feest genoeg is, is er ook nog een doorlopende workshop schilderen op muziek. Vanaf 22.00 uur geeft Jan Willem Campmans de avond een verrassende draai met ‘Mapping Rotsoord’ (schilderen met licht).

Als klap op de vuurpijl kun je na deze festiviteiten overnachten op Nieuw Rotsoord, want toeval of niet, het Midzomernachtfeest valt samen met Kamperen bij de boer. Deelname aan het Midzomernachtfeest kost 10 euro (kinderen 5). Wie wil blijven kamperen, betaalt in totaal 15 euro (kinderen hoeven niet extra bij te betalen). Aanmelden kan via beheerder@nieuwrotsoord.nl.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten