Gezocht: (teamleider) collectanten

Het Diabetesfonds zoekt voor de jaarlijkse collecte in de wijken Hooggraven, Tolsteeg en Bokkenbuurt  een collecteteamleider.  Als collecteteamleider krijgt u een aantal collectanten in de wijk toegewezen. U neemt contact met de collectanten op en spreekt af in welke straten in de wijk iedereen gaat collecteren. Daarnaast zorgt u dat de collectebussen bij de collectanten terecht komen (deze kunt u zelf bij de collectanten langs brengen of bij u thuis laten ophalen). Tenslotte telt u na afloop van de collecte de opbrengsten en stort dit geld bij de bank op de rekening van het Diabetes Fonds.

De collecte van het Diabetes Fonds vindt dit jaar plaats in week 44, van 28 oktober t/m 3 november 2012. Het werk is naar eigen inzicht in te vullen en zal maximaal enkele uren in beslag nemen. Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met  Paola Oomen, Regiocoördinator Utrecht Diabetesfonds. Waar nodig zal zij helpen en bijspringen om de collecte in uw wijk zo goed mogelijk te laten verlopen.

Interesse? Neem dan contact op met Paola Oomen, Regiocoördinator Utrecht.
p.oomen@diabetesfonds.nl  of Tel. 06 – 450 73 861

 

Mensen die collectant willen worden zijn uiteraard ook van harte welkom!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten