Mannen bedreigen IJsselsteiner met vuurwapen

Een 19-jarige man uit IJsselstein werd woensdagavond 30 mei rond 23.30 uur op de hoek van de IJsselsteinlaan en de Musketierlaan in Utrecht door twee dieven met een vuurwapen bedreigd en geslagen. Het slachtoffer raakte lichtgewond aan zijn gezicht. Eén van de daders vluchtte de IJsselsteinlaan in en de andere verdween richting de Pagelaan. De politie zocht de omgeving af naar de verdachten en zette daarbij een speurhond in. Helaas konden de agenten de verdachten niet vinden.

Het lichtgewonde slachtoffer werd opgevangen in een stadsbus. De dieven stalen zijn mobiele telefoon. Volgens het slachtoffer was één van de mannen gemaskerd en had hij een lichtgetinte huidskleur. Vermoedelijk is hij van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij droeg een zwarte jas en een spijkerbroek. De tweede man had een muts op, droeg een zwarte jas en had een vuurwapen in zijn handen. Heb je die avond na 23.00 uur iets verdachts gezien op de Musketierlaan of in de omgeving van de IJsselsteinlaan? Heb je één of beide verdachten gezien en weet je wie ze zijn of waar ze wonen? Neem dan contact op met de politie in Utrecht via 0900-8844. Anonieme tips zijn ook welkom via 0800-7000.

 

Bron: www.dichtbij.nl/utrecht

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten